Astora-Rakennus allekirjoittanut kokonaisurakkasopimuksen Artun Palveluasennot Oy:n kanssa 38 asunnon asuinkerrostalon urakoinnista Orivedelle

09.09.2022

Astora-Rakennus on allekirjoittanut kokonaisurakkasopimuksen 38 asuntoa käsittävästä seniorikodista, joka rakennetaan Pirkanmaalla sijaitsevalle Orivedelle.

Aivan Oriveden kunnan keskustan tuntumaan rakentuva vuokratalo on tarkoitettu palvelemaan välimuotoisia asumispalveluja tarvitsevia ikäihmisiä ja erityisryhmiä.

Kohde on nelikerroksinen kerrostalo ja se on bruttoneliöiltään 2 350 m2. Kohteen rakennuttajatehtävissä toimii Astora-Rakennuksen monivuotinen yhteistyökumppani Suomen Aluerakennuttaja Oy - SARA. Kohteen tilaajana on Artun Palveluasunnot Oy. Hanke, joka kantaa nimeä Kaupintien Seniorikoti, on jo seitsemäs, jonka Astora-Rakennus ja Suomen Aluerakennuttaja Oy - SARA toteuttavat yhteistyössä.

Astora-Rakennuksen Pirkanmaan Työpäällikkö Markku Laiho on todella mielissään uuden hankkeen aloittamisesta, kuin myös Astoran Tekninenjohtaja Velimatti Hietaoja.

- Toiminta-ajatuksemme "Emme ole kertarakentaja" konkretisoituu jälleen kerran Oriveden hankkeen myötä. Yhteistyömme niin SARAn kuin Artun Palveluasuntojen kanssa saa hienon jatkumon uuden kohteen myötä, sillä SARAn ja Artun Palveluasuntojen kanssa parhaillaan toteuttamamme Naulakallion seniorikoti Helsingissä on aivan loppusuoralla. Mikä sen hienompaa kuin päästä jatkamaan sujuvaa yhteistyötä pitkäaikaisten kumppaneiden kanssa uuden hankkeen tiimoilta, summaa Hietaoja.

Artun Palveluasuntojen toimitusjohtaja Tino Nurmi on samoilla linjoilla Hietaojan kanssa.

- Vaikka markkina on haastava, oli pitkäaikaisen kumppanin kanssa mukava lähteä tähänkin hankkeeseen. Luotamme vahvasti, että tämäkin saada maaliin yhtä laadukkaasti kuin aiemmat.

Maanrakennustyöt Oriveden kohteessa on aloitettu jo elokuussa. Kohde on aikataulutettu valmistuvaksi loppuvuodesta 2023.


Havainnekuva: Raami Arkkitehdit Oy