REKRYTOINTI

MEILLE TÖIHIN?


HEP JA HUOM! NYT EI TARVITA OSTOHOUSUJA, VAAN VASTAAVAN TYÖNJOHTAJAN VANKKAA TYÖKOKEMUSTA!

Uusien hankkeiden alkaessa etsimme kokeneita vastaavia työnjohtajia Pirkanmaalle ja Uudellemaalle vahvistamaan meidän astoralaisten ainutlaatuisen mahtavaa porukkaa!Meillä pääset mukaan tulevaisuuden rakentajien joukkoon, joiden tapa toimia nojaa Astoran peruspilareihin, joita ovat asiakaskeskeisyys, ammattitaito, korkea laatu, toimitusvarmuus, työturvallisuus ja vastuullisuus sekä hyvinvoiva henkilöstö.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä, monipuoliset mahdollisuudet kehittää itseäsi ammatillisesti ja edetä urallasi. Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja palkitsemme tietenkin tuloksekkaasta työstä. Ja mikä tärkeää, kaupan päällisiksi saat mahtavat työkaverit sekä kannustavan ja rennon työilmapiirin. Jos laatu, kustannustehokkuus ja aikataulussa pysyminen ovat Sinulle ykkösprioriteetteja hankkeessa kuin hankkeessa, saatat hyvinkin olla etsimämme tekijä.

Ainoa mitä Sinun tarvitsee tehdä, on jättää hakemuksesi alla olevan kautta ja toki mieluiten ansioluettelosi hakemuksen kylkeen. Ja voi hyvinkin olla, että perästä kuulet meistä! 


JÄTÄ HAKEMUS ALLA OLEVAN KAUTTA