REKRYTOINTI

MEILLE TÖIHIN?


NYT EI TARVITA OSTOHOUSUJA, VAAN VASTAAVAN TYÖNJOHTAJAN VANKKAA TYÖKOKEMUSTA PIRKANMAAN SEUDULLA!

Uusien hankkeiden alkaessa etsimme kokeneita vastaavia työnjohtajia Pirkanmaalle  vahvistamaan meidän astoralaisten ainutlaatuisen mahtavaa porukkaa! Meillä pääset mukaan tulevaisuuden rakentajien joukkoon, joiden tapa toimia nojaa Astoran peruspilareihin, joita ovat asiakaskeskeisyys, ammattitaito, korkea laatu, toimitusvarmuus, työturvallisuus ja vastuullisuus sekä hyvinvoiva henkilöstö.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä, monipuoliset mahdollisuudet kehittää itseäsi ammatillisesti ja edetä urallasi. Sanomattakin selvää, että palkkauksemme on  kilpailukykyinen korreloiden tietenkin hakijan työkokemusta. Ja kukapa ei pistäisi pahitteeksi myös sitä, että palkitsemme tietenkin tuloksekkaasta työstä. Kaupan päällisiksi saat mahtavat työkaverit sekä kannustavan ja dynaamisen työilmapiirin. Jos laatu, kustannustehokkuus ja aikataulussa pysyminen ovat Sinulle ykkösprioriteetteja hankkeessa kuin hankkeessa, saatat hyvinkin olla etsimämme tekijä.

Ainoa mitä Sinun tarvitsee tehdä, on jättää hakemuksesi alla olevan kautta ja toki mieluiten ansioluettelosi hakemuksen kylkeen. Ja voi hyvinkin olla, että pkuulet meistä! 


ONKO SINULLA HAKUSESSA KESÄTYÖPAIKKA?

Olet sitten rakennusalaa ammattiin valmistavassa koulutuksessa opiskeleva tai sitten rakennusalaa ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa opiskeleva, jolla on hakusessa ihan perus kesätyöt rakennustyömaalla tai on tarkoituksesi sitten löytää kesätyötä rakennustyömaan kesämestarin harjoittelussa, niin jätä hakemuksesi alla olevan kautta -toki mieluiten ansioluettelosi hakemuksen kylkeen. Ja voi hyvinkin olla, että kuulet meistä! 

JÄTÄ HAKEMUS ALLA OLEVAN KAUTTA