REFERENSSIT JA ESITTEET

MEISTÄ SANOTTUA - 

YHTEISTYÖKUMPPANEIDEMME 

KOMMENTTEJA MEISTÄ


" Olemme viimeisten vuosikymmenten aikana toteuttaneet useamman rakennus – ja saneerauskohteen yhteistyössä Astoran kanssa. Viimeisimmät uudisrakennuskohteet ovat olleet S-market ja Sale myymälöitä. Liiketoiminnan näkökulmasta yhteistyö on ollut sujuvaa, kustannustehokasta ja tavoitteiden mukaista. Yhteistyö on paikallisten ammattilaisten kanssa sujunut hyvin ja olemme saaneet liiketoiminnan avattua suunnitelulla aikataululla. Voimme lämpimästi suunnitella Astora Rakennusta sekä uudiskohteiden että saneerausremonttien tekijäksi."

Jussi Kaartinen, Market – ja Tavaratalokaupan toimialajohtaja, Satakunnan Osuuskauppa


"Astoran kanssa on ollut helppo työskennellä. Yhteistyö niin työmaaorganisaation kuin Astoran muidenkin toimintojen kanssa kiitettävää! Kommunikointi ja päätöksenteko Astoran ja kaikkien hankkeessa mukana olevien toimijoiden kanssa on ollut helppoa, sujuvaa ja todella ripeää. Ei siis ihme, että monitoimihallihankkeen aikataulua on jopa kiritty. Astora on sanojensa mittainen toimija. Astoralaisilla on reilu ja suoraselkäinen tapa toimi – se mitä luvataan ja sovitaan myös pitää."

Pekka Kuusisto, Eurajoen kunnanrakennusmestari


"Yhteistyö Astoran henkilökunnan kanssa on ollut sujuvaa, avointa ja toiminta ratkaisuhakuista sekä suoraselkäistä, jota rakennuttajana arvostan. Suunnitteluvaiheessa mallinnuksella varmistettiin tekniikan yhteensovitukset ja rakennusvaiheessa pienet vastaan tulleet haasteet hoidettiin tyylikkäästi. Hankkeemme onnistui hienosti laadullisesti aikataulussa, ja saimme tyytyväisen vuokralaisen, jonka perehdytys myös huolehdittiin avaimet käteen. Voin lämpimästi suositella Astoraa yhteistyökumppaniksi."

Jarmo Ruohola, Rakennuttamispäällikkö, MVH Konserni


"Minulla on lähes 20 vuoden kokemus yhteistyöstä Astora-Rakennuksen kanssa sekä teollisuusrakentamisen (12 vuotta) että palvelurakentamisen (viimeiset 8 vuotta) segmenteillä. Astora-Rakennus on oivallinen esimerkki luotettavasta kumppanista, joka rakentamisen segmentistä riippumatta, takaa rakennushankkeiden korkean laadun läpi koko projektin. Tilaaja voi luottaa Astora-Rakennuksen antamiin lupauksiin - oli sitten kyse laadusta, aikataulujen pitävyydestä tai kustannustehokkuudesta."

Jari Syystö, Rakennuttajajohtaja, Satasairaala, Pori


"Yhteistyö Astoran kanssa on kaikin puolin sujuvaa - niin työmaaorganisaatioiden kuin Astoran muidenkin toimintojen kanssa. Astoran henkilökunnan yhteistyökyky ja pitkäjänteisyys on todella kiitettävää. Jos esimerkiksi projektissa ilmenee haasteita, niitä pystytään aina ratkaisemaan tehokkaasti ja sujuvasti yhdessä yhtenä tiiminä.Joustavuus Astoran puolelta tukee ratkaisevasti meidän toimintaamme rakennuttajana tilaajan suuntaan. Myös alkavassa kohteessa - esimerkkinä KVR-kohde, joka on suunnitteluvaiheessa - Astoran hakiessa rakennuslupaa, on urakkasopimusten allekirjoittamisen jälkeenkin aina mahdollista hyvässä ja sujuvassa yhteistyössä muokata mm. lupaan liittyviä pääpiirustuksia"

Teemu Nurminen, Rakennuttajainsinööri, Suomen Aluerakennuttaja Oy – SARA


"Yhteistyö Astora Rakennuksen kanssa on johtanut aina kohteiden hyvään lopputulokseen sekä toimiva kumppanuus heidän kanssaan on myös lisännyt viihtyvyyttäni omassa työssäni"

Petri Turtiainen, Rakennuttajapäällikkö, WasaGroup Oy


"Astoran toiminta Suoraselkäistä ja rehtiä tarjousvaiheesta takuuaikaan, tehdään ammattitaidolla se mistä on sovittu. Henkilökunta on aktiivista ja osaavaa, he tekevät töitä hyvällä motivaatiolla. Urakkahinnoittelu on kilpailukykyinen."

Martti Sillanpää, Tuotantojohtaja WestGroup Oy (ent.Rakennuttajapäällikkö WasaGroup Oy)


Astora on joustava ja yhteistyöhaluinen kumppani arkkitehtisuunnittelijalle. Suunnittelijan tavoitteet ja rakennustyömaan realiteetit on saatu aina sovitettua yhteen siten, että lopputulos on tavoitteen mukainen. Astora haluaa ja pystyy toteuttamaan suunnittelijan ajatukset innovatiivisesti ja pystyy laajan kokemuksensa myötä tarjoamaan myös suunnittelijalle uusia ideoita ja toteutustapoja"

Juha Koivusalo, Suunnittelujohtaja, Wasaplan Oy


"Hankkeen aikataulu oli haastava, mutta Astoran tuotantoteknisillä ratkaisuilla aikataulua saatiin nopeutettua ja saimme kohteen käyttöön ennen suunniteltua avausta. Yhteistyö ja yhteydenpito urakoitsijan kanssa oli koko hankkeen ajan sujuvaa."

Aleksi Viljanen, Rakennuttajapäällikkö, Turun Osuuskauppa


"Yhteistyömme Astoran kanssa käynnistyi siten, että Astora rakentaa parhaillaan yhtiöllemme n. 6 000 kerrosneliömetrin suuruista logistiikkavarastoa. Rakennushanke on loppusuoralla ja kohteen on määrä valmistua 1/2024. Jo tässä vaiheessa haluan mainita, että olemme erittäin tyytyväisiä Astoran tapaan toimia ja rakentaa. Työmaa on huomattavasti edellä alkuperäisestä aikataulusta ja yhteistyö välillämme on ollut avointa, saumatonta ja ennen kaikkea ratkaisukeskeistä. Edustamani yhtiön puolesta voin rehellisesti sanoa, että tämä on yksi miellyttävimmistä rakennusprojekteista, joissa yhtiömme on ollut tilaajana. Jatkamme Astoran kanssa mieluusti hyvin alkanutta yhteystyötä myös tulevaisuudessa".

Frans Ahokas, Toimitusjohtaja, UM Kiinteistöt Oy


"Rakennuttajakonsultin rooli on varmistaa ja valvoa tilaajan etujen ja toiveiden toteutumista läpi koko rakennushankeen. Tästä johtuen täysi luottamus rakennusurakoitsijan ammattitaitoon ja toimintatapoihin on ensiarvoisen tärkeää. Astoran-Rakennuksen kanssa toimiessamme tiedämme mitä saamme - yhteistyö on sujuvaa ja luottamus on kohdillaan. Yhteistyömme Astoran kanssa voi kiteyttää seuraavasti: Jos tarvitaan ammattitaitoista rakentamista se on vain puhelinsoiton päässä."

Timo Kamppuri, Toimitusjohtaja Suomen Aluerakennuttaja Oy - SARA


"Toimiessani rakennuttajana minulle on tärkeintä luottamus ja yhteistyö. Astoran kanssa kaikki mistä yhteisesti sovitaan, on aina pitänyt ja rakennuttajan asettamat tavoitteet on toteutuneet suunnitellusti. Erityisesti arvostan Astoran rakennusammattilaisten hyvää ammattitaitoa ja toimihenkilöiden hankkeita palvelevaa innovoivaa asennetta sekä vahvaa projektiosaamista."

Jouni Lehtinen

Toimitilojen ylläpitopalvelut toimintayksikön esimies, Tekninen toimiala, Porin kaupunki


Yhteistyö on sujuvaa, toimintamalli tuttu ja tiedämme mitä saamme. Työmaat ovat siistejä ja valmistuneet aikataulussa. Vuorovaikutus toimii hyvin ja suuriakin kohteita on pystytty tarjoamaan hyvässä yhteistyössä. Ja pakkohan on vielä lisätä, että hintakilpailukykyäkin löytyy "

Ari Männistö, Hankintajohtaja at WestGroup Oy (ent.Hankintapäällikkö WasaGroup Oy)


"Astora on vastannut meidän kumppanuus haasteeseen toivotulla tavalla ja ennakkoluulottamasti lähtenyt kehittämään kilpailukykyä yhdessä WasaGroupin kanssa. Kun asenne on paikalla - kaikki on mahdollista!"

Johan Malm, founder, hallituksen  puheenjohtaja, REX real estate development Oy (ent. Toimitusjohtaja WasaGroup Oy)


"Ainahan kaikille sattuu ja tapahtuu joitain virheitä, mutta isoin ero urakoitsijoiden välillä tuleekin sitten siinä, miten ilmennyttä ongelmaa aletaan hoitamaan. Astora on toiminut ongelmatilanteissa esimerkillisen hienosti. Silloin kun huomataan jotain, mitä pitää korjata tai tehdä toisin, se ei aiheita hirveää reklamaatiota tai vänkäystä asiasta, vaan epäkohta todetaan ja homma hoidetaan kotiin. Yksi merkittävimpiä asioita projektin läpiviennissä Astoran kanssa alusta lähtien oli se, että asiat tehtiin kuten sovittiin ilman, että niitä ns. pyöriteltiin turhaan edes takaisin."

Kimmo Toukoniemi, Tekninen johtaja, Sastamalan kaupunki


"Astora-Rakennuksella on selkeä ja vilpitön halu tehdä kestävä ja laadukas tuote, ja ajatella tilaajan ja käyttäjien parasta. Kun vastuullani on joka päivä lähes 400 pientä koululaista sekä henkilökunta, haluan antaa Astora-Rakennuksen henkilöstölle suuret kiitokset ja erityismaininnan turvallisuuden ylläpitämisestä työmaa-alueella ja sen ympäristössä! Turvallisuuden takaaminen ja ylläpito oli koko hankkeen ajan ensiluokkaista. Koulun oppilaiden ja henkilökunnan turvallisuus otettiin joka ikinen päivä huomioon 110 %:sti, josta todisteena on se, että koko projektin aikana ei ollut ainoatakaan "läheltä piti"-tilannetta."

Juha Marttila, Rehtori, Varilan koulu, Sastamala


REFERENSSILISTA

Alla olevasta pääsee lataamaan referenssilistamme pdf-muodossa.


ESITTEET

Alta olevista pääsee lataamaan pdf-muodossa yleisesitteemme sekä esitteet eri rakentamisen segmenteiltä, joilla toimimme.

Alla olevia kuvakkeita klikkaamalla pääsee suoraan Astora-Rakennuksen sosiaalisen median kanaviin. Kanavista löytyy lähes viikoittain uutta mielenkiintoista sisältöä koskien hankkeidemme etenemistä, niissä työskenteleviä ihmisiä eli meitä astoralaisia ja paljon muuta.