TEOLLISUUSRAKENTAMINEN


Teollisuusympäristössä rakentaminen on haasteellista ja vaatii ammattitaitoisen ja osaavan henkilöstön. Työskentely ympäristössä, jossa teollisuudessa käytettävät koneet, laitteet sekä vaaralliset aineet ovat läsnä vaatii syvällistä ymmärrystä ja ammatillistä tietämystä. Astora-Rakennuksen yksi kilpailuvaltteja on henkilöstömme on vankka kokemus ja syvällinen ymmärrys teollisuusympäristön asettamista erityisvaatimuksista ja niiden huomioon ottamisesta koko rakennushankkeen ajan. Henkilöstöömme kuuluu useita teollisuusrakentamisen moniosaajia, joilla on kymmenien vuosien kokemus rakennushankkeiden läpiviennistä erilaisilta teollisuuden aloilta hyvinkin haasteellisista työympäristöistä. 


"Astora on vastannut meidän kumppanuus haasteeseen toivotulla tavalla ja ennakkoluulottamasti lähtenyt kehittämään kilpailukykyä yhdessä WasaGroupin kanssa. Kun asenne on paikalla - kaikki on mahdollista!"


Johan Malm,
Toimitusjohtaja
WasaGroup Oy


"Astoran toiminta Suoraselkäistä ja rehtiä tarjousvaiheesta takuuaikaan, tehdään ammattitaidolla se mistä on sovittu. Henkilökunta on aktiivista ja osaavaa, he tekevät töitä hyvällä motivaatiolla. Urakkahinnoittelu on kilpailukykyinen."

Martti Sillanpää
Rakennuttajapäällikkö
WasaGroup Oy


"Astora on joustava ja yhteistyöhaluinen kumppani arkkitehtisuunnittelijalle. Suunnittelijan tavoitteet ja rakennustyömaan realiteetit on saatu aina sovitettua yhteen siten, että lopputulos on tavoitteen mukainen. Astora haluaa ja pystyy toteuttamaan suunnittelijan ajatukset innovatiivisesti ja pystyy laajan kokemuksensa myötä tarjoamaan myös suunnittelijalle uusia ideoita ja toteutustapoja"

Juha Koivusalo
Suunnittelujohtaja
Wasaplan Oy