LIIKERAKENTAMINEN

Fokuksemme liiketilojen uudisrakentamisessa ja saneerauksissa on laatu ja turvallisuus. Rakentamiemme liiketilojen hankkeiden sujuvuudesta ja korkeasta laadusta kertoo parhaiten yhteistyökumppaniemme ja tilaajien kanssa luodut pitkät asiakassuhteet - kumppanuudet. Emme pyri olemaan kertarakentaja, vaan tavoitteenamme on aina luoda pysyviä ja jatkuvia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa. Kuten rakentamme kohteet osoittavat, olemme saaneet rakentaa useita kohteita samoille asiakkaille vuodesta ja vuosikymmenistä toiseen.  Tämä on paras ja  konkreettinen osoitus siitä, että olemme urakoitsijana onnistuneet vastaamaan ja täyttämään asiakkaidemme vaatimukset ja toteuttamaan kohteet aikataulullisesti ja laadullisesti asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Laatu merkitsee meille samoja asioita, joita tilaajamme arvostavat ja edellyttävät kumppaniltaan. Näistä tärkeimpiä ovat työturvallisuus, sovittujen aikataulujen noudattaminen, kustannustehokuus kautta linjan - koko projektin ajan - ja tietenkin korkealuokkainen ja laadukas lopputulos."Yhteistyö Astora Rakennuksen kanssa on johtanut aina kohteiden hyvään lopputulokseen sekä toimiva kumppanuus heidän kanssaan on myös lisännyt viihtyvyyttäni omassa työssäni"

Petri Turtiainen
Rakennuttajapäällikkö
WasaGroup Oy


"Yhteistyö on sujuvaa, toimintamalli tuttu ja tiedämme mitä saamme. Työmaat ovat siistejä ja valmistuneet aikataulussa. Vuorovaikutus toimii hyvin ja suuriakin kohteita on pystytty tarjoamaan hyvässä yhteistyössä. Ja pakkohan on vielä lisätä, että hintakilpailukykyäkin löytyy "

Ari Männistö
Hankintapäällikkö
WasaGroup Oy


"Hankkeen aikataulu oli haastava, mutta Astoran tuotantoteknisillä ratkaisuilla aikataulua saatiin nopeutettua ja saimme kohteen käyttöön ennen suunniteltua avausta. Yhteistyö ja yhteydenpito urakoitsijan kanssa oli koko hankkeen ajan sujuvaa."

Aleksi Viljanen
Rakennuttajapäällikkö
Turun Osuuskauppa