PALVELURAKENTAMINEN

Astora-Rakennuksella on vuosikymmenien kokemus palvelurakentamisesta eri segmenteiltä Olemme toteuttaneet sekä uudisrakennus että saneeraushankkeita niin yksityisen kuin julkisen sektorin toimijoille. Julkisrakentamisen saralla Astora-Rakennus on vuosien saatossa toteuttanut useita eri tyyppisiä hankkeita käsittäen muun muassa koulujen ja sairaalatilojen saneerauksia. Uudistuotantoa - niin yksityisille kuin julkisen puolen toimijoille - olemme toteuttaneet erityisesti KVR- ja pääurakointi muodossa, Nämä kohteet ovat olleet pääsääntöisesti päivä-, hoiva- ja palvelukoteja."Rakennuttajakonsultin rooli on varmistaa ja valvoa tilaajan etujen ja toiveiden toteutumista läpi koko rakennushankeen. Tästä johtuen täysi luottamus rakennusurakoitsijan ammattitaitoon ja toimintatapoihin on ensiarvoisen tärkeää. Astoran-Rakennuksen kanssa toimiessamme tiedämme mitä saamme - yhteistyö on sujuvaa ja luottamus on kohdillaan. Yhteistyömme Astoran kanssa voi kiteyttää seuraavasti: Jos tarvitaan ammattitaitoista rakentamista se on vain puhelinsoiton päässä."

Timo Kamppuri
Toimitusjohtaja Suomen Aluerakennuttaja Oy - SARA 


"Yhteistyö Astoran kanssa on kaikin puolin sujuvaa - niin työmaaorganisaatioiden kuin Astoran muidenkin toimintojen kanssa. Astoran henkilökunnan yhteistyökyky ja pitkäjänteisyys on todella kiitettävää. Jos esimerkiksi projektissa ilmenee haasteita, niitä pystytään aina ratkaisemaan tehokkaasti ja sujuvasti yhdessä yhtenä tiiminä.Joustavuus Astoran puolelta tukee ratkaisevasti meidän toimintaamme rakennuttajana tilaajan suuntaan. Myös alkavassa kohteessa - esimerkkinä kvr-kohde, joka on suunnitteluvaiheessa - Astoran hakiessa rakennuslupaa, on urakkasopimusten allekirjoittamisen jälkeenkin aina mahdollista hyvässä ja sujuvassa yhteistyössä muokata mm. lupaan liittyviä pääpiirustuksia"

Teemu Nurminen

Rakennuttajainsinööri
Suomen Aluerakennuttaja Oy - SARA


"Minulla on lähes 20 vuoden kokemus yhteistyöstä Astora-Rakennuksen kanssa sekä teollisuusrakentamisen (12 vuotta) että palvelurakentamisen (viimeiset 8 vuotta) segmenteillä.
Astora-Rakennus on oivallinen esimerkki luotettavasta kumppanista, joka rakentamisen segmentistä riippumatta, takaa rakennushankkeiden korkean laadun läpi koko projektin.
Tilaaja voi luottaa Astora-Rakennuksen antamiin lupauksiin - oli sitten kyse laadusta, aikataulujen pitävyydestä tai kustannustehokkuudesta."

Jari Syystö
Rakennuttajajohtaja
Satasairaala, Pori


"Toimiessani rakennuttajana minulle on tärkeintä luottamus ja yhteistyö. Astoran kanssa kaikki mistä yhteisesti sovitaan, on aina pitänyt ja rakennuttajan asettamat tavoitteet on toteutuneet suunnitellusti. Erityisesti arvostan Astoran rakennusammattilaisten hyvää ammattitaitoa ja toimihenkilöiden hankkeita palvelevaa innovoivaa asennetta sekä vahvaa projektiosaamista."

Jouni Lehtinen

Toimitilojen ylläpitopalvelut toimintayksikön esimies

Tekninen toimiala
Porin kaupunki