Astora-Rakennus Oy mukana Teknologia työnä, Satarekry ja Urastartti-tapahtumissa tammi-helmikuussa 2020

16.01.2020
Teknologia
Teknologia

    

Tammi-ja helmikuussa 2020 Astora-Rakennus Oy oli vahvasti mukana nuorille eri alojen opiskelijoille suunnatuilla messuilla, joiden tarkoitus on tehdä Satakunnan alueen eri aloilla toimivia työnantajia tutuiksi, sekä ennen kaikkea edistää nuorten työllistymistä tarjoamalla muun muassa työharjoittelu- ja kesätyöpaikkoja.

Astora starttasi kevään messut Satakunnan ammattikorkeakoulun rakennustekniikan insinööri opiskelijoiden järjestämässä Teknologia työnä-tapahtumassa 15.1.2020. Tapahtuma järjestettiin Satakunnan Ammattikorkeakoulun kampuksen Agora-salissa. Tapahtuman anti, josta yllä oleva oleva kuva on, ylitti odotukset. Astoran messupisteellä vierailijoita riitti koko tapahtuman ajan, jonka lisäksi Astora-Rakennus Oy:n toimitusjohtaja Mika Rajamäen esitys keräsi katsomon täyteen kuulijoita. Tärkein ja paras tapahtuman anti oli kuitenkin,  se että edustava messu-tiimimme sai luotua hyviä kontakteja rakennusalan harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja hakeviin opiskelijoihin.

Vuoden toiset messut olivat Porin Nuorkauppakamarin järjestämä Satarekry-tapahtuma kauppakeskus Puuvillassa 22.1.2020.  Messupisteellä riitti koko päivän ajan vierailijoita ja messu-tiimimme oli ilo huomata, että Astora-Rakennus Oy kesätyöpaikkana herätti erityisesti kiinnostusta.

11. helmikuuta, joka samlla oli kevään viimeinen messu-taphtuma, Astoran messu-piste pystytettiin Raumalle Urastartti-tapahtumaan, jonka pääjärjestänä toimi Rauman Nuorkauppakamari. Myös Rauman tapahtumassa saimme mitä toivoimme ja enemmän; kohtaamisia ja kontakteja opiskelijoihin, työnhakijoihin, oppilaitoksiin ja potentiaalisiin yhteistyökumppaneihin.