Astora-Rakennukselle tänäkin vuonna Bisnode Finlandin myöntämä korkein AAA-luottoluokitus

02.06.2020

Astora-Rakennus voi tänäkin vuonna ylpeänä kiinnittää sekä Porin että Lempäälän toimipisteen seinille Bisnode Finlandin myöntämän korkeimman luottoluokituksen AAA-diplomin.
Jotta yritys voi kuulua kyseiseen luottoluokkaan, on sen ylitettävä tietyt rajat - ja mikä olennaista yhdenaikaisesti. Liikevaihdon tulee olla yli 170 000 euroa (Astoralla vuonna 2019 LV oli 28,6 milj. eur), kannattavuuden osalta sijoitetun pääoman tuoton tulee ylittää 15 prosenttia, vakavaraisuutta kuvaava omavaraisuusaste tulee olla 50 prosenttia (Astoralla tämä luku on 62%), jonka lisäksi maksuvalmiuden, jonka tietoihin luetaan maksuhäiriöt, perintätoimenpiteet sekä Bisnoden yhteistyökumppaneilta keräämät maksutapakokemukset, pitää olla kunnossa.

Numeerisen datan, tai voisiko sanoa jopa kovien ja välillä ehkä vaikeasti ymmärrettävien talouden tunnuslukujen takana on kuitenkin aina yksi yhteinen nimittäjä, oli yritys mikä tahansa. Tämä nimittäjä on yrityksen henkilöstö - ihmiset! Bisnoden yritysasiantuntija, yli 27 vuoden asiantuntija kokemuksen omaava Heikki Ojama onkin tiivistänyt selkeästi sen oleellisimman ja kaikkein tärkeimmän AAA-luokituksen saavuttamisen takana. Ojaman mukaan

"AAA-luokitus on koko yrityspopulaatiossa melko harvinainen... Se kertoo yritysten johdon hyvistä valinnoista ja henkilökunnan panostuksesta, sanalla sanoen, onnistumisesta"(finland.bisnode.fi.) 

On sanomattakin selvää, että ISOIN kiitos ja kunnia näistä kolmesta arvostetusta A:sta kuuluu koko Astora-Rakennuksen ammattitaitoiselle ja sitoutuneelle henkilöstölle. Suuri Kiitos jokaiselle teistä!
Tämän lisäksi me Astora-Rakennuksella haluamme osoittaa lämpimät kiitokset myös tilaajillemme ja yhteistyökumppaneillemme - luottamuksenne meihin konkretisoituu myös näissä kolmessa A:ssa. Meille on kunnia-asia olla luottamuksenne arvoisia myös tästä eteenpäin!