Astora-Rakennus allekirjoittanut KVR-urakkasopimuksen MVH Tammi Oy:n kanssa Varsinais-Suomeen Somerolle urakoitavasta vuokra-asunto kohteesta

01.06.2022

Astora-Rakennus ja tilaaja MVH Tammi Oy ovat allekirjoittaneet viime viikon perjantaina KVR-urakka sopimuksen asuintalon urakoinnista Varsinais-Suomessa sijaitsevalle Somerolle.

Someron rakennushanke on yksikerroksinen, bruttoneliöiltään noin 1100m2:ä oleva puurakenteinen rivitalo, jossa on 15 asuntoa. Esteettömyysaspektit ovat keskeisessä osassa kohteen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Urakointi Somerolle rakentuvaan kohteeseen alkaa syksyllä 2022 ja se on aikataulutettu valmistuvaksi vuoden kuluttua loppusyksyllä 2023.

Somerolle rakentuva kohde on jo toinen, jonka Astora toteuttaa tilaajalle eli MVH-yhtiölle. Ensimmäinen kohde, jonka Astora niin ikään toteutti KVR-urakkana, valmistui Varsinais-Suomen Loimaalle viime vuonna. Loimaan Viklonpuiston kohde luovutettiin tilaajalle viime vuoden marraskuussa 2021.

Astoran tekninen johtaja Velimatti Hietaoja on todella tyytyväinen sopimuksen syntyyn ja odottaa innolla rakennustöiden aloittamista.

- Tämä hanke on toinen, jonka tilaajana on MVH-yhtiöt. Yhteistyön jatkuminen MVH:n kanssa kertoo asiakassuhteemme laadusta ja keskinäisestä luottamuksesta. Someron hanke on hieno jatkumo yhteistyöllemme ja tietenkin tervetullut lisä tuotantokantaamme. Eritoten, kun ottaa huomioon tämän hetkisen maailmanpoliittisen tilanteen, jonka vaikutukset tuntuvat vahvasti myös Suomen rakennusteollisuuden alalla, olemme todella tyytyväisiä uuden hankkeen aloittamisesta. On hienoa päästä aloittamaan uusi rakennushanke tutun tilaajan kanssa!

Käyttäjä Somerolle rakentuvaan kohteeseen on sama kuin Loimaan Viklonpuistossa eli Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskuksen (Kto) Varsinais-Suomen erityishuoltopiiri.


Havainnekuva kohteesta: arkkitehditLSV / Markus Seppänen