Astora-Rakennus allekirjoittanut urakkasopimuksen Turun Osuuskaupan kanssa kokonaisurakkana toteutettavasta S-Marketista Moisioon

20.12.2023

Astora-Rakennus on allekirjoittanut kokonaisurakkasopimuksen Turun Osuuskaupan kanssa Turun Moisioon urakoitavasta S-Marketista.

Turun Osuuskaupan rakennuttajapäällikkö Aleksi Viljasen mukaan uutta kauppapaikkaa Moisioon, joka sijaitsee noin 8 km Turun keskustasta pohjoiseen, lähdetään innolla rakennuttamaan, sillä kyseisellä alueella ei ole vielä osuuskaupan palveluita. Viljasen mukaan uusi myymälä avataan asiakkaille loppuvuodesta 2024. Kokonaiskerrosalaa myymälässä tulee olemaan 1314,0 m² ja myymälän lämmitysmuodoksi tulee maalämpö.

- Olemme aikaisemmin tehneet yhteistyötä Astoran kanssa Sale Rymättylän uudisrakennuksen rakentamisen yhteydessä. Yhteistyömme Astoran kanssa sujui hienosti ja myymälä saatiin avattua etuajassa sovitusta aikataulusta. Odotan hedelmällistä yhteistyötä Astoran kanssa. On hienoa päästä toteuttamaan uutta energiatehokasta ja ympäristöystävällistä myymälää, kuvailee Viljanen tunnelmiaan sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Astoran työpäällikkö Juha Oksa on mielissään uuden hankkeen varmistumisesta Varsinais-Suomen alueelle.

- Kohde on meille tärkeä, sillä se tukee laadittua strategiaamme hankkia kohteita myös Varsinais-Suomesta samalla työllistäen ammattilaisiamme, jotka ovat alan luonteenkin vuoksi valmiita liikkumaan.

Astoran tekninen johtaja Velimatti Hietaoja on todella tyytyväinen, että Astora pääsee uuden kauppapaikka hankkeen myötä vahvistamaan kumppanuuttaan osuuskaupan kanssa. Toki myös uuden hankkeen aloittaminen Varsinais-Suomessa on merkittävä asia Astoralle.

- Hienoa päästä toteuttamaan hanketta osuuskaupan kanssa, joka on ollut meille luotettava kumppani jo yli vuosikymmenen ajan. On positiivista, että ns. liiketilarakentajat ovat nähneet ajallisesti otollisen ajankohdan investoinneille, jota edesauttaa tällä hetkellä vallitseva alhainen hintataso, kommentoi Hietaoja hanketta.

Hankkeen rakennustyöt aloitetaan viipymättä. Kohde on aikataulutettu valmistuvaksi vuoden 2024 viimeisellä neljänneksellä.

Havainnekuva: Jussi Nurmio  / Sigge Arkkitehdit