Astora-Rakennus ja Satakunnan Osuuskauppa jälleen yhteistyöhön – Astora-Rakennus on solminut KVR-urakka sopimuksen Ulvilan Sahamäen S-Marketin ja Hesburgerin hankkeista

08.02.2021

Astora-Rakennus on solminut KVR-hanke sopimuksen Satakunnan Osuuskaupan kanssa. Ulvilan Sahamäkeen - Ulvilan pesäpallokenttää vastapäätä - rakentuvat S-Market ja Hesburger-ravintola ovat jatkumoa Astora-Rakennuksen ja Satakunnan Osuuskaupan monikymmenvuotiselle yhteistyölle. Ensimmäiset hankkeet Astora-Rakennus toteutti Satakunnan Osuuskaupalle jo yli 15 vuotta sitten. Ulvilaan rakentuva palvelu kokonaisuus on jo 14:sta Satakunnan Osuuskaupalle urakoitava kohde.

Hankkeen tontinraivaustyöt ovat jo loppusuoralla. Maanrakennustyöt tullaan aloittamaan jo tällä viikolla (viikko 6) tontin kuorinnalla. Bruttoneliöinä S-market kattaa noin 2100 m2 ja Hesburger 425 m2.

Astora-Rakennuksen Satakunnan alueen työpäällikön Juha Oksan mukaan on hienoa, että näinä haastavina aikoina kohteita käynnistyy myös Satakunnassa. Oksa pitää hankkeen erityispiirteinä pitkäaikaista yhteistyötä, hankkeen tiivistä aikataulua sekä tilaajan laajoja omia hankintoja, joihin kuuluvat muun muassa polttoainejakelupiste ja autopesula. Tilaajana Satakunnan Osuuskauppa hoitaa kyseiset hankinnat ja Astora-Rakennus KVR-urakoitsijan roolissa yhteensovittaa itse työt kohteessa.

- Pidän todella tärkeänä ja suuressa arvossa pitkäaikaista yhteistyötämme Satakunnan Osuuskaupan kanssa. Tätä hienoa ja monivuotista yhteistyötä pääsemme jälleen vahvistamaan Ulvilan Sahamäen hankkeella. Kuitenkin on myös muistettava, ettei yhteistyön jatkuminen ole itsestäänselvyys, vaan se vaatii aina laadullisesti hyviä ratkaisuja, joissa ei milloinkaan tingitä turvallisuudesta, summaa Astora-Rakennuksen toimitusjohtaja Mika Rajamäki Astoran ja Satakunnan Osuuskaupan yhteistyötä.

Hanke on aikataulutettu valmistuvaksi lokakuussa 2021. 


Alla havainnekuvat Ulvilan Sahamäen S-Marketista ja Hesburgerista.