Astora-Rakennus Oy ja Biltema Suomi Oy allekirjoittaneet KVR-urakkasopimuksen koskien Biltema Porin rakentamista

28.06.2021

Viime viikon keskiviikko 23.6 oli tärkeä päivä Astora-Rakennukselle, sillä juuri ennen juhannusta allekirjoitettiin KVR-urakkasopimus Biltema Suomi Oy:n kanssa Poriin rakentuvasta myymälästä.

- Neuvottelut Porin myymälän rakentamisen tiimoilta aloitettiin jo yli vuosi sitten, joten olemme sanalla sanoen tyytyväisiä niiden lopputulemaan ja uuden kumppanuuden aloittamiseen, kuvailee Astora-Rakennuksen toimitusjohtaja Mika Rajamäki tunnelmiaan sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Biltema Suomi Oy:n toimitusjohtaja Jani Mahlakaarto odottaa innolla myymälän valmistumista Poriin, sillä kysyntä Satakunnan alueella Bilteman tuotteille ja ja palveluille on todettu muun muassa verkkokaupasta tehtyjen ostojen kautta merkittäväksi. Porin myymälän sijainti on Mahlakaarron mukaan myös todella optimaalinen niin myymälän näkyvyyden kuin keskeisen sijainninkin suhteen. Biltema Pori rakentuu Mikkolan liiketoimintakeskuksen alueelle Valtatie 2:n ja Mikkolantien väliin. Myymälä tulee olemaan kooltaan yli 6500 m2 ja se tulee tarjoamaan myymälän lisäksi Biltema kahvilan palvelut.

Astora-Rakennuksen työpäällikkö Juha Oksan mukaan raivaus ja maanrakennustyöt tullaan aloittamaan kohteessa kesälomakauden jälkeen, viimeistään syyskuun alussa.

- Olen todella tyytyväinen, että alueen työkantaa on saatu vahvistettua, joka tietenkin mahdollistaa uusien ammattilaisten rekrytoinnin ja toimintamme laajentumisen. On hienoa olla mukana hankeessa, joka vahvistaa alueen vetovoimaa, sanoo Oksa tyytyväisenä.

- Odotan innolla yhteistyön aloittamista Astora-Rakennuksen kanssa ja uuden myymälän avausta kesällä 2022, kommentoi Mahlakaarto tyytyväisenä sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.


Kuva sopimuksen allekirjoittamistilaisuudesta Astora-Rakennuksen Porin toimistolla keskiviikkona 23.6.2021. Kuvassa vasemmalla Astora-Rakennuksen toimitusjohtaja Mika Rajamäki ja Biltema Suomi Oy:n toimitusjohtaja Jani Mahlakaarto.