Nimitysuutisia – Anita Rantala     (RI, RM) on nimitetty Astora-Rakennus Oy:n vastaavaksi työnjohtajaksi Helsinkiin 24.8 alkaen

24.08.2021

Keväällä käynnistetty vastaavan työnjohtajan rekrytointi Uudellemaalle on saatu päätökseen. Haastattelu - ja valintaprosessi eivät olleet helppoja, sillä toimeen haki useita vahvan ammattitaidon ja työkokemuksen omaavia henkilöitä.  Astora-Rakennuksen rivieissä vastaavan työnjohtajan toimessa aloitti 24.8  Anita Rantala, joka siirtyi Astoralle Rakmaster Oy:stä, jossa hän työskenteli vastaavana työnjohtajana useissa linja-saneerauskohteissa Helsingin alueella. Anita tulee toimimaan vastaavana työnjohtajana Helsingin Mellunmäkeen rakentuvan Naulakallion seniorikodin hankkeessa, jonka KVR-urakoinnista Astora-Rakennus vastaa.

Anitalla on vahva ja monipuolinen työkokemus rakennusliiketoiminnan useilta eri osa-alueilta. Hän on toiminut muun muassa piirtäjän ja rakennesuunnittelijan toimissa useissa insinööritoimistoissa, asiakaspalveluinsinöörinä YIT:llä sekä muutaman vuoden ajan palotarkastajana Etelä-Savon pelastuslaitoksella. Anita on alunperin kotoisin Savonlinnasta ja Helsingissä hän on asunut vuodesta 2006, jolloin aloitti työskentelyn YIT:llä. YIT:ltä Anita siirtyi remontteja ja linjasaneerauksia tekevään Remonttipartio Oy:hyn, jossa hän työskenteli projektipäällikkönä yli seitsemän vuoden ajan. Edellä mainittujen lisäksi Anita on usean vuoden ajan pyörittänyt omaa yritystä, joka on erikoistunut rakennus- ja sisustussuunnitteluun sekä remontteihin yksityisille tahoille, sekä asuntojen myyntistailauksiin yrityksille.

Aikaansaava ja eteenpäinpyrkivä kuvaavat Anitaa varmasti parhaiten, sillä monipuolisen työkokemuksen lisäksi Anitalla on ansioluettelossaan useita rakennusalan tutkintoja. Hän on valmistunut rakennuspiirtäjäksi, suorittanut sekä rakennusmestarin että rakennusinsinöörin tutkinnot. Edellä mainittujen lisäksi hänellä on päättötyötä vaille valmis rakennusinsinöörin YAMK (ylempi ammattikorkeakoulu) tutkinto. 

Anita tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hän mainitsee vahvuuksikseen kärsivällisen luonteen ja korkean paineensietokyvyn, jotka ovat olleet tarpeen muun muassa pääkaupunkiseudun laajoja ja haasteellisia linjasaneeraustyömaita johtaessa. Anitalle ongelman ratkaisut ja haasteet ovat parhaita motivaation lähteitä työssä. Anitan monipuolinen työkokemus niin rakennesuunnittelusta kuin työjohdosta tukee kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennushankkeiden eri vaiheista ja niiden tehokkaasta läpiviennistä. Vahvan ammatillisen osaamisen lisäksi Anita edustaa persoonaltaan Astora-Rakennuksen arvoja ja tapaa tehdä töitä. Töitä tehdään päämäärätietoisesti ja laadukkaasti, sekä halulla kehittää vanhaa ja luoda uutta. Olemme tyytyväisiä ja iloisia siitä, että me Astora-Rakennuksella olemme saaneet riveihimme lisää vahvaa ja monipuolista  osaamista!