Vahva yhteistyö saa jatkoa - Astora-Rakennus ja Biltema Real Estate Finland allekirjoittaneet KVR-urakkasopimuksen Biltema Kangasalan urakoinnista

07.03.2023

Astora-Rakennus on allekirjoittanut maanantaina 6.3.2023 KVR-urakkasopimuksen Biltema Real Estate Finlandin kanssa uuden Biltema myymälän rakentamisesta Pirkanmaan Kangasalalle. Kokonaishankkeen arvo on yli 13 miljoonaa euroa.

- Sanalla sanoen olemme todella tyytyväisiä yhteistyömme jatkumisesta, kuvailee Astora-Rakennuksen toimitusjohtaja Mika Rajamäki tunnelmiaan sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Rajamäen mukaan rakennusliiketoiminnan nykyisen suhdannetilanteen huomioon ottaen, hanke on Astora-Rakennukselle erittäin tärkeä kehittymis- ja laatunäkökulmista. Hanke vahvistaa Astoran liikevaihtoa ja antaa mahdollisuuden  panostaa mm. entistä enemmän Astoran henkilöstön kouluttamiseen ja kehittämiseen, sekä luo pohjaa lähitulevaisuuden investoinneille.

Biltema Real Estaten toimitusjohtaja Martin Norrmanin mukaan yhteistyötä Astoran kanssa voi kuvailla molemmin puolisella luottamuksella ja avoimella sekä toimivalla kommunikaatiolla. Norrman on omien sanojensa mukaan todella tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta Astoran kanssa.

Magnus Nilsson, Biltema Real Estaten rakennuttajajohtaja on vähintäänkin yhtä tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta Astoran kanssa.

-  Tapanne toimia on todella ammattimainen ja ammattitaitonne näkyy selkeästi kaikissa toiminnoissanne. Tämä lisäksi teissä astoralaisissa välittyy rehellisyys ja avoimuus ja se, että haluatte tehdä parhaanne asiakkaan hankkeen onnistumisen takaamiseksi, kuten ensimmäinen yhteinen hankkeemme Biltema Pori osoitti, kuvailee Nilsson tunnelmiaan sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Astoran teknisen johtajan Velimatti Hietaojan mukaan Kangasalalla starttaavaa hanketta kuvastaa erityisesti se, että sitä kehitettiin tiiviissä yhteistyössä tilaajan kanssa siten, että sille saatiin rakennettua paras mahdollinen taloudellinen ja laadullinen yhtälö.

- Iso kiitos sujuvasta yhteistyöstä hankkeen alkuprosessista lähtien kuuluu myös Bilteman rakennuttajapäällikkö Ville Konkalle, kiittää Hietaoja.

Kangasalalle nouseva yli 7 000 m2:n myymälä rakentuu Kangasalan Vällintielle. Myymälä tulee olemaan lähes identtinen Porin Bilteman liiketilan kanssa ja se tulee tarjoamaan myymälän lisäksi Biltema kahvilan palvelut. Kohteen suunnittelu ja rakennustyöt tullaan aloittamaan nopealla aikataululla. Kohde on aikataulutettu valmistuvaksi keväällä 2024.


Kuvassa sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Biltema Suomen pääkonttorilla Helsingissä: Vasemmalta oikealle:  Magnus Nilsson, Martin Norrman, Mika Rajamäki, Velimatti Hietaoja ja Ville Konkka.

Sopimuksen allekirjoitus: Mika Rajamäki ja Martin Norrman.